Beste Mensen,

Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2017 zal de WPOG voor het derde jaar de Academie voor Psychosomatiek in de Obstetrie en Gynaecologie organiseren.

In deze tweedaagse cursus, primair bedoeld voor gynaecologen in opleiding, biedt een state-of-the-art overzicht van de huidige kennis en ontwikkelingen op het gebied van psychosociale aspecten binnen de gynaecologie en verloskunde. Gerenommeerde vakgenoten zullen de interactieve sessies en workshops leiden. De voorgaande twee edities van de APOG waren een groot succes met een zeer positieve evaluatie door de deelnemers. In het bijzonder de opzet met het werken in kleine interactieve groepen werd door de deelnemers zeer gewaardeerd. Dit jaar zijn er ook een groot aantal verloskundigen die deelnemen aan de cursus. We zijn zeer blij met deze aanwinst voor de APOG en zijn benieuwd naar de dynamiek die dit zal geven door een meer multidisciplinair karakter te geven aan de cursus.

Inmiddels raakt de cursus al aardig vol, maar voor AIOS en voor gynaecologen is nog plek!

Mis deze kans niet om uw kennis op het gebied van de psychosomatische obstetrie en gynaecologie bij te spijkeren en onderwijl uw collega’s beter te leren kennen!

Inschrijven voor de APOG 2017 kan HIER!

Bekijk ook onze FLYER

 

Leave a reply