Capture group

De CAPTURE group is een multidisciplinaire onderzoeksgroep die onderzoek doet naar psychotrauma bij patiënten, partners en zorgverleners.

NVOG

Nederlandse vereniging voor obstetrie en gynaecologie

http://www.nvog.nl

ISPOG

The International Society of Psychosomatic Obstetrics and Gynaecology.
ISPOG is a lively world-wide organization, where professionals working in the field of Obstetrics and Gynaecology meet each other. It is a platform for mutual understanding, science,  and education. At the moment, 18 National Societies are member of ISPOG and several countries are working on raising their own National Society, in order to join ISPOG.

Centrum Psychosomatiek

Samenwerking tussen Gelre ziekenhuizen en GGNet. Informatie over verschillende initiatieven zoals: POP poli, stoppen met roken poli, centrum voor seksuologie, centrum voor eetstoornissen.

www.centrumpsychosomatiek.nl

Psychosomatiek

De Society for Psychosomatic Medicine is een vereniging van mensen in de gezondheidszorg, die zich verdiepen in het psychosomatisch gedachtengoed, dat door Prof.dr. Juda Groen, Wim Wolters en dr. Henk Pelser, internisten te Amsterdam, is ontwikkeld. 

www.psychosomatic.nl

NVVS

De NVVS is in 1981 opgericht als een wetenschappelijk vereniging voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met seksuologie. Zij heeft als missie het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de seksuologie in Nederland. 

http://www.nvvs.info/

LKPZ

Het landelijk kenniscentrum psychiatrie en zwangerschap (lkpz) is een gezamenlijk initiatief van professionals die werkzaam zijn binnen het gebied van psychiatrie en zwangerschap. 

http://www.lkpz.nl

KNOV

Het bevorderen van een goed functionerende verloskundige zorg in Nederland, het behartigen van de sociaal-economische, beroeps- en overige belangen van verloskundigen, en de ontwikkeling van de beroepsinhoud en het bevorderen van deskundigheid van verloskundigen en kwaliteit van verloskundige zorg door verloskundigen 

http://www.knov.nl

Marce Society

Een actieve professionele organisatie die zich richt op psychische problemen tijdens de zwangerschap en rond de bevalling. 

www.marcesociety.com

Pharos

Kenniscentrum op het gebied van zorg aan migranten en vluchtelingen. 

www.pharos.nl

Meisjes besnijdenis

Relevante kerngetallen over meisjesbesnijdenis.

www.meisjesbesnijdenis.nl

Freya

website van het tijdschrift : “website van de landelijke en onafhankelijke vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblematiek

www.freya.nl 

NVvVP

website van het tijdschrift : “Patienten website voor patienten met vulvaire klachten. Daarnaast de mogelijkheid om door te klikken op het besloten deel van de Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie (NVvVP).

http://www.vulvapoli.nl

Platform ECG

Platform voor Enthousiasme en Compassie in de Gezondheidszorg, voor en door medici

http://www.enthousiasme-compassie.nl/